MY LITTLE HOME

Aplikasi bungkusan kosmetik dina Perawatan Kulit

Bungkusan botol plastik perawatan Kulit kami tiasa dianggo pikeun nyimpen lotion anjeun, krim wajah, sampo, yayasan, sabun cair, tabir surya, semprot rambut sareng gél, jsb. pakansi kulawarga jeung perjalanan pakansi.

 

Sadaya botol didamel tina bahan anu tiasa didaur ulang, 100% BPA bébas, henteu aya bauan, awét, sareng tiasa dianggo deui saatos dikumbah. Sadaya wadahna diproduksi di kamar bersih pikeun mastikeun kabersihan. Kantong kosmetik didamel tina bahan PVC anu ramah lingkungan.

 

 

 

 

skin care bottle

Urang Bisa Nyadiakeun:

Botol Perawatan awak

Botol cleanser

Botol deodoran

Botol seungit

Botol Perawatan Rambut

Botol sabun

Botol Perawatan raray