KASUS URANG

  • Plastic Tube

    Pipa Plastik

    Tabung palastik kami dibasajankeun tabung pe fleksibel, tabung ABL Laminate, tabung tip nozzle, tabung oval, tabung super oval, tabung industri ka tabung lip gloss, tabung lipstik, tabung PBL, tabung tebu, tabung PCR, tabung extruded sareng tabung polyfoil.
    nempo leuwih
  • Blowing Bottle

    Botol Niup

    Kami manufaktur andoffering botol plastik jeung mono-lapisan, ganda-lapisan nepi ka lima-lapisanEVOH; PET, HDPE, LDPE, MDPE, PP, PETG jeung tipe blowingbottle touch lemes; kapasitas ti 5ml ka 3L utamana pikeun sanitizer leungeun.
    nempo leuwih
  • Cap & Applicators

    Cap & Aplikator

    Urang nyadiakeun caps béda & applicators, kaasup cap flip, cap disc, sprayer, pompa lotion sarta pompa foaming; cap twist-off, cap akrilik, cap tusukan, cap urut sikat silikon jeung nozzle tip top cap.
    nempo leuwih

SKENARIOS APLIKASI

TENTANG KAMI

Reyoung Corp. nyaéta produsén profésional tina tabung plastik sareng botol PET / HEPE pikeun rupa-rupa aplikasi kalebet kosmetik, perawatan pribadi, kageulisan, pangan, farmasi sareng industri. Kami diadopsi téknologi anyar dina bahan PCR / Tebu / PLA anu ramah lingkungan sareng biodegradable.

promote_bg

PRODUK ANYAR

Blog urang

0.588379s