MY LITTLE HOME

Aplikimi i paketimit kozmetik në kujdesin e lëkurës

Paketimi ynë i shisheve plastike të kujdesit për lëkurën mund të përdoret për të ruajtur locionin tuaj, kremin e fytyrës, shampon, bazën, sapunin e lëngshëm, kremin kundër diellit, llakun e flokëve dhe xhel, etj. Është shoqëruesi më i mirë për udhëtime biznesi ose personale, kampe, shëtitje, piknik, pushime familjare dhe udhëtime me pushime.

 

Të gjitha shishet janë bërë nga materiale të riciklueshme, 100% pa BPA, pa erë, të qëndrueshme dhe mund të ripërdoren pas larjes. Të gjithë kontejnerët prodhohen në dhoma të pastra për të siguruar higjienën. Çanta kozmetike është bërë nga material PVC miqësor me mjedisin.

 

 

 

 

skin care bottle

Ne mund të ofrojmë:

Shishe për kujdesin e trupit

Shishe pastrues

Shishe me deodorant

Shishet e parfumeve

Shishe për kujdesin e flokëve

Shishe sapuni

Shishe për kujdesin e fytyrës