MY LITTLE HOME

Si i përgjigjen tubat kozmetikë alumini-plastikë ndaj tendencave të zhvillimit të tregut të kozmetikës?Tubat unikë kozmetikë prej alumini-plastikë do të rrisin ndikimin e produktit te klientët dhe paketimi i ri gjithashtu mund t'i shtojë shkëlqim dhe tërheqje një produkti shumë të zakonshëm. Në kozmetikë, dizajni i personalizuar i modës është veçanërisht i spikatur. Nuk është vetëm një lloj kozmetike, por edhe një produkt mode dhe art. Paketimi kozmetik me tub plastik alumini është transportuesi për të përcjellë këto informacione. Nuk është e vështirë të zbulosh se forma dhe struktura e brezit të ri të kozmetikës po bëhen gjithnjë e më shumë antitradicionale. Modelet janë unike dhe plot personalitet. Struktura dhe dizajni i formës së kontejnerëve të paketimit janë të larmishëm dhe gradualisht po shkëputen nga modeli i mëparshëm i ngurtë.
Në ditët e sotme, ka shumë probleme në paketimin e kozmetikës së markës dhe disa kozmetikës të nivelit të mesëm dhe të ulët. Për shembull, raporti i zbrazëtisë së paketimit kozmetik është shumë i madh dhe pesha e produktit aktual është shumë e vogël. Para së gjithash, duhet të refuzojmë paketimin që duket shumë i mbushur, por pesha e produktit është në fakt shumë e vogël, siç janë shishet e kremit të fytyrës. Shumë shishe krem ​​janë bërë prej plastike ose akrilike dhe qelqi. Kur materialet e paketimit, shtresa e jashtme do të bëhet shumë e trashë dhe më pas do të shtohet një shtresë e ambalazhit me ngjyrë plastike brenda. Kozmetika e vërtetë është instaluar në murin e brendshëm të kësaj shtrese dhe nga jashtë duken bukur dhe thelbësore.


Me përmirësimin gradual të standardeve të jetesës së njerëzve, kozmetika nuk është më në pronësi ekskluzive të të pasurve dhe shumë konsumatorë i zgjedhin ato me qëndrimin e porositjes së mungesave në vend që të abuzojnë me to. Kërkesa po rritet dhe shkalla e tubave kozmetikë alumini-plastikë po përmirësohet gradualisht. Nëse dëshironi të hyni në treg, mund të filloni edhe me materiale, të udhëheqni pak nga pak vijën e parë dhe të zini pjesë të rëndësishme të tregut. Vetëm në këtë mënyrë mund të arrini trendin dhe të mos eliminoheni.


Në ditët e sotme, me mjedisin global të mbingarkuar, koncepti i zhvillimit të gjelbër është përkrahur shumë. Nëse një ndërmarrje dëshiron të zhvillohet në afat të gjatë, prodhimi i produkteve të gjelbra është e vetmja mënyrë e pashmangshme. Dizajni i hollë është gjithashtu një nga elementët e rëndësishëm për zhvillimin e ardhshëm të marketingut. Vitet e fundit, me rimëkëmbjen e ekonomisë së vendit tonë dhe përmirësimin e nivelit të përgjithshëm të konsumit të njerëzve, njerëzit gradualisht kanë zhvilluar një dëshirë të fortë për të ndjekur modën dhe bukurinë. Për këto arsye, edhe kozmetika, të cilat janë vetë produkte bukurie, janë pa përjashtim në kërkimin e bukurisë nga ana e njerëzve.
Ne kemi qenë të angazhuar në industrinë e paketimit kozmetik për më shumë se dhjetë vjet dhe kemi përvojë të pasur në personalizim. Nëse kërkohen shërbime paketimi të printuara të bëra me porosi, ju lutemi na jepni kërkesat dhe dizajnet tuaja në skedarët AI, CDR dhe PDF.
Tubi plastik i qëndrueshmërisë që ne prodhojmë, si p.sh.Tub plastik i qëndrueshmërisë, Tub kozmetik për kujdesin e lëkurës, tub pastë dhëmbësh, tuba ilaçi, tuba të rrumbullakëta, tuba ovale,Tub i ekstruduar (HDPE & LDPE), Tub i laminuar (ABL & PBL),Tuba të sheshta, Tuba ushqimore, Tuba Industriale etj.
Nëse dëshironi të dini më shumë, ju lutemi na kontaktoni:https://www.reyoungcosmetic.com/contact-us/

5.826582s