RASTI JONË

 • Plastic Tube

  Tub plastik

  Tubat tanë plastikë variojnë nga tubi fleksibël PE, tubi i laminuar ABL, tubi i majës së hundës, tubi ovale, tubi super ovale, tubi i industrisë tek tubi i shkëlqimit të buzëve, tubi i buzëkuqit, gypi PBL, tubi i kallam sheqerit, gypi PCR, tub i ekstruduar dhe tubi polifoil.
  shikoni më shumë
 • Blowing Bottle

  Shishe fryrje

  Ne jemi duke prodhuar dhe ofruar shishe plastike me një shtresë, dy shtresa deri në pesë shtresa EVOH; Llojet e shisheve me fryrje PET, HDPE, LDPE, MDPE, PP, PETG dhe me prekje të butë; kapaciteti nga 5ml në 3L kryesisht për dezinfektues duarsh.
  shikoni më shumë
 • Cap & Applicators

  Kapaku & Aplikuesit

  Ne ofrojmë kapele dhe aplikues të ndryshëm, të përfshirë kapak rrokullisjeje, kapak disku, spërkatës, pompë locioni dhe pompë shkumëzimi; Kapak rrotullues, kapak akrilik, kapak shpues, kapak masazhi me furçë silikoni dhe kapak i sipërm i majës së hundës.
  shikoni më shumë

Skenarët e APLIKIMIT

PËR NE

Reyoung Corp. është një prodhues profesionist i tubave plastikë dhe shisheve PET/HEPE për një sërë aplikimesh, duke përfshirë kozmetikën, kujdesin personal, bukurinë, ushqimet, farmaceutikën dhe industritë. Ne kemi adoptuar teknologjinë e re në materialin PCR/Kallam Sheqeri/PLA të cilat janë miqësore me mjedisin dhe të biodegradueshme.

promote_bg

PRODUKTE TË REJA

Blogu ynë