MY LITTLE HOME

Примена на козметичко пакување во нега на кожа

Нашето пакување од пластично шише за нега на кожа може да се користи за складирање на вашиот лосион, крем за лице, шампон, подлога, течен сапун, крема за сончање, спреј за коса и гел, итн. Тоа е најдобар придружник за деловни или лични патувања, кампување, планинарење, пикник, семеен одмор и патување на одмор.

 

Сите шишиња се направени од материјали што може да се рециклираат, 100% без BPA, без мирис, издржливи и можат повторно да се користат после миење. Сите контејнери се произведуваат во чисти простории за да се обезбеди хигиена. Козметичката кеса е изработена од еколошки ПВЦ материјал.

 

 

 

 

skin care bottle

Можеме да обезбедиме:

Шишиња за нега на тело

Шишиња за чистење

Шишиња со дезодоранси

Шишиња со мирис

Шишиња за нега на коса

Шишиња со сапуни

Шишиња за нега на лице