MY LITTLE HOME

Aplikasi kemasan kosmetik ing Perawatan Kulit

Kemasan botol plastik perawatan Kulit bisa digunakake kanggo nyimpen lotion, krim rai, sampo, dhasar, sabun cair, tabir surya, semprotan rambut lan gel, lan liya-liyane. liburan kulawarga lan lelungan liburan.

 

Kabeh botol digawe saka bahan sing bisa didaur ulang, 100% BPA-free, ora ana ambune, awet, lan bisa digunakake maneh sawise dicuci. Kabeh kontaner diprodhuksi ing kamar sing resik kanggo njamin kebersihan. Tas kosmetik digawe saka bahan PVC sing ramah lingkungan.

 

 

 

 

skin care bottle

Kita Bisa Nyedhiyakake:

Botol Perawatan Badan

Botol pembersih

Botol deodoran

Botol wangi

Botol Perawatan Rambut

Botol sabun

Botol Perawatan rai