KASUS KITA

  • Plastic Tube

    Tabung Plastik Kab

    Tabung plastik kita kisaran saka tabung PE fleksibel, tabung ABL Laminate, tabung tip nozzle, tabung oval, tabung super oval, tabung industri kanggo tabung lip gloss, tabung lipstik, tabung PBL, tabung tebu, tabung PCR, tabung extruded lan tabung polyfoil.
    ndeleng liyane
  • Blowing Bottle

    Botol Blowing

    We are Manufaktur andoffering gendul plastik karo mono-lapisan, pindho lapisan kanggo limang-lapisanEVOH; PET, HDPE, LDPE, MDPE, PP, PETG lan jinis blowingbottle tutul alus; kapasitas saka 5ml kanggo 3L utamané kanggo hand sanitizer.
    ndeleng liyane
  • Cap & Applicators

    Cap & Aplikator

    We nyediakake tutup beda & applicators, kalebu tutup loncat karo muter awak, tutup disc, sprayer, pump lotion lan pump foaming; tutup twist-off, tutup akrilik, tutup tusukan, tutup pijet sikat silikon lan tutup ndhuwur tip nozzle.
    ndeleng liyane

SKENARIO APLIKASI

BABAGAN AWAKE DHEWE

Reyoung Corp. minangka produsen profesional tabung plastik lan botol PET / HEPE kanggo macem-macem aplikasi kalebu kosmetik, perawatan pribadi, kaendahan, panganan, farmasi lan industri. Kita diadopsi teknologi anyar ing materi PCR / Tebu / PLA sing ramah lingkungan lan biodegradable.

promote_bg

PRODUK ANYAR

Blog kita